inspiratörer & vänner

Runt om Mediemakarna finns en stor brokig grupp av vänner, partners och inspiratörer. Deras samlade kompetens är enorm. Låt dig inspireras av dem du också.

Göran Lundberg med Fleet Street AB – Medieinnovatör och medieutvecklare med lång erfarenhet av att själv leda stora publicistiska affärsverksamheter. Vi har det gemensamma projektet Utmärkt Planering, premiumverktyg för att nå resultat med alla utmaningar och förändringar en ledning behöver driva.

Anders Gustafson med Editor AB – Tidningsmakare, tidningsutvecklare och tidningstänkare. Har coachat en rad tidningar och tidskrifter i förändring. Vi arbetar tillsammans på tidnings- och tidskriftsområdet, erbjuder en total genomlysning och förändring, av såväl hur beslut fattas, hur affären byggs och hur flödena ser ut, som hur presentationen är gjord. Vi gjorde om Pressens Tidning till Medievärlden och tidigare Lantmannen från en spannmålsodlartidning till ett företagarmagasin.

Ulf Grundel med Induma AB – Ulf har varit Anders rådgivare under ledningsuppdragen på Expressen, VLT, LRF Media och Medievärlden. En stolthet är de utvecklingsprogram för blivande chefer som vi genomförde på Expressen och VLT. Vi skrev Leda, styra, inspirera tillsammans 1994. Uppskattad bok om ledarskap på redaktioner.

Nu har vi ett utvecklingsprogram för ledningsgrupper – – – och mer på gång.

Medievärlden – Axel Andén, Mikael Marklund och Liza Bjurwald. Nyhetssajt på medieområdet. Men framför allt ledande premium tjänst sedan november 2013. Veckovis initierade rapporter, analyser och spaningar.

Susanne Brannebo med Brannebo Consulting – Susanne är bollplank, coach och mentor, suverän på att lotsa till insikt och koncentration.

Ingela Wadbring – professor i medieutveckling, expert på gratistidningar – doktorerade på Metro och den svenska tidningsmarknaden 2003. Klarsynt och analytisk som få, och en dynamo i forskning och projekt.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s